Indiba deep care

Indiba deep care

PRIMENA INDIBA DEEP CARE RGN TERAPIJE U GINEKOLOGIJI

 

Upotreba modernih aparata i savremenih tehnologija za precizno i bezbedno tretiranje genitalnog područja je od presudne važnosti za postizanje efikasnih rezultata lečenja i zadovoljstva pacijenata.

Šta je INDIBA Deep Care RGN i kako deluje?

INDIBA Deep Care je najmodernija tehnologija koja se primenjuje u ginekologiji, pružajući efikasna rešenja za širok spektar stanja i problema.

Efekti INDIBA Deep Care tretmana se baziraju na biostimulaciji i regeneraciji, a da pri tom ne dolazi do povišenja temperature tkiva (subtermalni tretmani). Koristeći radiofrekvenciju od 448 kHz i kontrolisano zagrevanje, podstiče se proizvodnja kolagena, regulišu se biološki i metabolički procesi u tkivima, čime se omogućava brza i dublja regeneraciju tkiva sa vidljivim rezultatima u relativno kratkom vremenskom periodu.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, tretmani su neinvazivni, bezbedni i bezbolni i iako ne postoje ograničenja u broju tretmana, postoje protokoli po kojima se postupa u zavisnosti od indikacije i koji se mogu individualno prilagoditi svakoj pacijentkinji.

INDIBA Deep Care tretmani se primenjuju za :

  • tegobe nevoljnog mokrenja (urinarna inkontinencija) i spad bešike;
  • vaginalnu suvoću i atrofiju;
  • dispareuniju (bolni odnosi);
  • lichen sclerosus;
  • poboljšanje mišićnog tonusa i vaskularizacija sluznice;
  • postporođajni i postoperativni period (ubrzava zarastanje tkiva nakon operacija carskog reza, epiziotomije ili drugih ginekoloških intervencija, smanjuje bol i ožiljno tkivo);
  • hidrataciju tkiva;
  • vaginalno podmlađivanje.

 

Kako se sprovode tretmani?

U zavisnosti od indikacije, koriste se elektrode za spoljašnji ili unutrašnji (intrakavitarni) tretman. Pacijentkinja je u ginekološkom položaju dok je elektroda premazana specijalnim gelom u stalnom kontaktu sa kožom ili sluzokožom i lekar sporim kružnim ili linearnim pokretima u zavisnosti od anatomije pacijentkinje tretira određeno područje. Pritisak elektrode mora biti konstantan, ali ne izaziva nelagodu i prilagođen je komforu pacijentkinje. Izbor temperature i dužina trajanja je unapred određena biranjem specifičnog protokola. Broj tretmana je takođe preporučen protokolom, ali se praćenjem i evaluacijom toka lečenja, prilagođava svakoj pacijentkinji.

Zašto se odlučiti za INDIBA Deep Care tretmane?

Kroz neinvazivne i bezbolne postupke, INDIBA pruža pacijentkinjama brze i zapažene rezultate uz maksimalnu sigurnost, čime doprinosi boljem kvalitetu života i većem samopouzdanju.

 

 

 

Cene možete saznati na zvaničnom cenovniku Doma zdravlja Vizim.

Cenovnik tretmana:

Zakažite Vaš tretman online: